divendres, 30 de gener del 2009

Divendres, 30 de Gener del 2009

Avui hem fet classe normal amb les preguntes. Primer de tot Xisco ha fet la tanda de preguntes obligatòries a 5 persones. Després hem llegit de la pàgina 29 a la 32 i hem contestat 5 preguntes voluntàries que feia en Xisco. També ha explicat com entrar i poder fer entrades i comentaris a aquest blog.


Primer de tot hem d'obrir el nostre compte de Gmail i aleshores, després d'avisar en Xisco per correu electrònic ell ens enviarà un missatge de part d'en Xisco amb l'invitació a un blog (www.BLOGGER.com). L'obrim i prenem click damunt d'un link per registrar-nos (amb les dades del compte gmail que tenim creat) i desprès d'aixó podrem publicar coses a aquest blog.
Només pot haver una entrada per dia de classe (que farà el primer alumne que es connecti) amb el format: Diadelasetmana, dia de mes de l'any. Els alumnes que es connectin després podran fer comentaris completant o corregint aquestes entrades.

Entrada feta per: Omar
Take it Easy

2 comentaris:

  1. !Hola chicos! Me parece un buen comentario, pero se le han olvidado algunas cosas, como que viomos una imagen y un vidio de una central...

    Bueno a la ya esta a ver si me pones un puntillo Xisco!!

    Adiós =)=)

    ResponElimina
  2. Be. Per l'entrada Omar te 2 punts (tendria més si no hi hagues faltes. Vigila especialment les h. Recorda el truc, si pots canviar la paraula per he o han, a de dur h, si no, no)

    A n'Alejandra, li serveix de comentari obligatori i ter un punt, però hauria de corregir les faltes que ha fet.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.