divendres, 23 de gener del 2009

Divendres, 23 de Gener de 2009

En la classe d'avui el professor ha fet públiques les dates del exàmens de la segona y tercera avaluació, que són les següents:

Avaluació
6 de Febrer
6 de Març

Avaluació
8 de Maig
29 de Maig
12 de Juny (Examen Final)

També hem contestat 10 preguntes que anaven de l'última classe que varem donar i per cada pregunta oral i voluntàriament que contestéssim correctament hem guanyat un punt. A partir del pròxim Divendres serà obligatori contestar-les i el criteri de selecció dels alumnes serà a l'atzar. Per contestar la segona tanda de preguntes haviem de llegir unes pàgines del llibre que Xisco ens havia manat llegir, després hem anat contestant.

Aquest blog es propietat de tota la classe, per tant tots els alumnes de 3r A poden escriure en ell voluntàriament, però, es obligatori escriure un comentari al blog o una entrada al llarg del curs. Si algú fa una entrada al blog explicant el que s'ha fet durant el dia a les classes de tecnologia rebrà un punt si n'hi ha errades o es molt curt, 2 si esta bé o més si està molt bé.

Entrada feta per: Omar
Corregit 29/01/09
Corregit per Xisco Huguet 27/2/09

3 comentaris:

  1. Força be Omar, però hi ha algunes faltes que si les corregeixes abans de que cap altre company es doni compte, tendràs 2 punts. Si no, només un. La informació que has posat però, no es completa del tot: No has parlat de que tots els alumnes han de fer algun comentari a aquesta entrada ni del tema sobre el qual anaven les preguntes ni del sistema de llegir abans les pàgines a tractar per després preguntar voluntàriament.

    ResponElimina
  2. Corregit 29/01/09 per Omar.
    Gracies per l'avís.

    ResponElimina
  3. Omar, aquesta vegada només has guanyat 2 punts, ja que he hagut de corregir jo algunes faltes i fer algunes rectificacions

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.