dijous, 29 de gener del 2009

Dijous, 29 de Gener de 2009

La classe d'avui ha sigut al taller després 2 setmanes de "parón". El problema del grup que no cumplia els requisits (el grup d'en Carles, Sònia i Andrea eren 3 i faltava una persona que havia de canviar de grup per anar amb ells el trimestre sense repetir companys ni càrrecs) s'ha solucionat . Xisco va decidir deixar-los perquè ells han prefereixen anar ells 3 i en Xisco els ha deixat. HEm començat a construir el projecte que varem escollir el passat Dijous. El professor ha revisat els materials que havien d'encarregar cada un de dur i ha posat negatius a qui no els ha dut. Alguns grups s'han adelantat molt al treball, i s'han esforçat per a poder començar l'ecomóvil quan abans millor.

Per demà tots hem de portar un comunicat de treball personal de Tecnologia, explicant resumidament el que feim cada dia de pràctiques. S'ha d'anar completant cada setmana.

Entrada feta per: Omar
Take it easy

4 comentaris:

  1. jo personalment no crec que aguem estat dues setmanes de "paron" pues varem triar els projectes i varem buscar algunes solucions per el problema del grup de Sonia,Andrea i Carlos.A part tambe es varen fer un sorteig sobre els treballs que tan adelanntats tenen algunes persones.

    ResponElimina
  2. Jo em referia a paron al taller, de no fer treballs ni res, perque a tecnologia sempre estem ocupats ^^. Ens veiem Jordi.

    Take it easy

    ResponElimina
  3. Estic content que algú més s'animi a participar, però veig que ningú ha comentat les errades ortogràfiques (encara que sembla que ja has fet correccions). "Ahí van":
    A l'entrada inicial:
    Em començat> Hem començat
    esmerat> acurat, esforçat, ..
    el ecomóvil > l'ecomòbil
    em de portar > hem de portar

    Un altre detall es que no heu de portar un comentari sinó fer un comentari a l'entrada del blog del dia corresponent

    Del comentari de jordi, HAGUEM, no aguem, DONCS, no pues, PER AL PROBLEMA, no per el, i sobra una n a adelantats

    ResponElimina
  4. Com veig que no heu corregit les faltes, Omar 1 punt, Jordi, comentari obligatori acceptat.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.